vineri, 18 iulie 2008

Escadrila albă de Daniel Focşa


Cum probabil şi concediul dumneavoastră se apropie, vă atragem atenţia asupra cărţii Escadrila albă a lui Daniel Focşa, mişcătoare recuperare a memoriei escadrilei sanitare compuse din avioane pilotate de femei în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

Veţi pătruntrunde în sufletul „amazoanelor văzduhului“ şi veţi descoperi „sentimentele de emoţie, teamă, închietudine, disperare, fericire“ prin care au trecut aceste doamne. Puteţi citi recenzia lui Tudorel Urian din România literară, pe care o găsiţi în Colecţia revistei, în numărul nr.26 din 4 Iulie 2008.

Şi ca să încheiem cu acelaşi îndemn cu care Neagu Djuvara îşi încheie prefaţa, vă invităm să "Citiţi această carte. Ca pe un roman".

6 comentarii:

Anonim spunea...

Este o carte foarte interesanta, am gasit-o la libraria Minerva, pe calea Victoriei, in Bucuresti, dupa ce am cautat-o mai intai, fara sa o gasesc, si la alte librarii din centru. Chiar, de ce se gaseste asa greu ? O carte unica. Am citit si recenzia din "Romania literara". Autorul, desi nu am mai auzit pana acum despre el, pare talentat si foarte in tema cu subiectul. Felicitari lui si editurii !

Unknown spunea...

In general cartile nostre se gasesc in librariile din centru. Cel mai sigur este sa faceti o comanda pe site (cartile vor fi livrate prin posta contra unei taxe de 4 lei) sau sa veniti la sediul editurii dupa ce ati facut in prealabil o comanda telefonica si vi s-a confirmat existenta cartilor in stoc. Multumim pentru intelegere.

Miruna Lepus
Editura Vremea

Anonim spunea...

Excelenta carte ! Felicitari ! (Inclusiv pentru pretul accesibil - am facut-o cadou si unei prietene !)

Anonim spunea...

Mi-au placut in special fotografiile. Textul e cam succint, totusi scris intr-un stil placut. Ilustratia insa este foarte interesanta, coperta frumoasa, si in general calitatea grafica e deosebita. Ma bucur ca mai apar si astfel de carti pe piata romaneasca. Gina Ionescu, Bucuresti

Anonim spunea...

De ce in dreptul acestei carti nu mai apare pretul ? Nu se mai poate comanda de la editura ?

Unknown spunea...

Tirajul s-a epuizat şi deci nu mai puteti comanda cartea , de aceea nu mai apare pretul pe site-ul nostru.
In schimb, mai puteti găsi cartea in unele librarii unde stocul nu s-a epuizat. Vom anunta pe blog un eventual tiraj viitor.