vineri, 20 mai 2011

"Degetul pe rana si alte dezintoxicari antipolitice", cel mai recent volum semnat de Cristian Badilita

"Degetul pe rana si alte dezintoxicari antipolitice", cel mai recent volum semnat de Cristian Badilita, apare in colectia FID - Fapte, Idei, Documente.

Critic neiertator al disfunctiilor unei societati in tranzitie, Cristian Badilita pune cu precizie degetul pe rani nevindecate, din toate ariile de manifestare a coruptiei, de la cea politica si economica, omniprezente, pana la cea intelectuala, inca si mai grava.

Poti sa-l admiri pe Cristian Badilita.

Poti sa-l detesti.

Un singur lucru este imposibil: sa-l ignori.

Cristian Badilita, n. 1968. Istoric al crestinismului timpuriu, eseist, poet. Doctor al Universitatii Paris IV-Sorbona cu teza Métamorphoses de l'Antichrist chez les Pères de l'Eglise (Paris, Beauchesne, 2005, premiul Salomon Reinach al Asociatiei Elenistilor din Franþa; trad. romaneasca, Polirom, 2006). Coordonator al traducerii Septuagintei in cadrul New Europe College, Bucuresti. Realizeaza o traducere comentata a Noului Testament in romaneste. Conduce revista de informatie si analiza cultural-religioasa Oglindanet (www.oglindanet.ro). Coordoneaza colectia „Pontus Euxinus” la Editura Beauchesne din Paris. Colaborari, cursuri si conferinte in Romania, Franta, Italia.

Volumul poate fi comandat pe site-ul editurii: http://www.edituravremea.ro/degetul-pe-rana-si-alte-dezintoxicari

Niciun comentariu: