miercuri, 9 mai 2007

Nouă apariţie la Vremea, Marte şi Venus se iubesc

Dupa impactul imens al sfaturilor si îndemnurilor lui, John Gray a considerat ca succesele unor cupluri i-ar putea inspira si pe altii. Pornind de la aceasta idee, i-a rugat pe cititori sa îi scrie, raspunzându-i la întrebari ca: Ce tip de probleme ati avut în relatia dumneavoastra si cum le-ati depasit? Ce lucruri iesite din comun faceti pentru partenerii dumneavoastra? Ce metode de comunicare functioneaza cel mai bine în cazul dumneavoastra? Cum puneti în practica ceea ce ati învatat? Cum credeti ca a evoluat relatia dumneavoastra?


Aceasta carte contine povesti de dragoste, povesti reale care vor scoate la iveala acele aspecte pe care nu le mai sesizati demult în propria poveste de dragoste. Câteva tehnici, metode si schimbarea obiceiurilor mentale si de comportament încurajeaza dragostea si o fac sa înfloreasca, iar istorioarele noastre va arata cum sa faceti asta. Marte si Venus se iubesc va da ocazia sa va recunoasteti în alte cupluri si sa va identificati propriile modele de comunicare si de comportament în situatiile descrise de cuplurile prezentate în carte. Va arata, prin exemple numeroase, ca:


E firesc sa ai probleme în dragoste;


Faptul ca ai probleme în relatia de cuplu nu înseamna ca e ceva în neregula cu tine;


Aproape toata lumea care încearca sa construiasca o relatie are probleme în a reusi sa creeze o relatie perfecta;


Chiar daca doi parteneri se iubesc foarte mult, relatia nu merge daca ei nu constientizeaza anumite aspecte legate de diferentele dintre barbati si femei;


Barbatii si femeile sunt diferiti;


Secretul construirii si pastrarii unei relatii este sa recunoasteti ca aceste diferente exista si sa le acceptati.

Oferind idei creative pentru rezolvarea problemelor ivite în relatia de cuplu si prezentând modalitati de comunicare originale, Marte si Venus se iubesc constituie o sursa de sugestii inestimabile si reprezinta o continuare perfecta a celorlalte carti ale lui John Gray.

Niciun comentariu: